Selen Sevim yorumunuzla ilgili bir şeyler de ben söylemek istedim. Her konuya duygusal yaklaşılabilir (ki karakter meselesi bence herkes aynı değil) desek bile bence bir kadın istese yapmayacağı bir şey yoktur. Insanlık var olduğundan beri kadınlar kısıtlandı ve günümüze geldi. Belki de bu imkansizlik ve kısıtlamalar kadınların duygusallaşmasına sebep olmuş olabilir. Erkek yaparsa daha iyi yapar diyorsunuz çünkü kadınlara yeteri kadar söz hakkı verildiğine yönetim konusunda şahit olduk mu? Hayır. Mantık konusuna gelince erkeklerin de bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Soğukkanlı oluşları vs kadını ezince, ona sövünce, hakları kısıtlandığında, sen yapamazsın otur otur yerde dediklerinde ortaya çıkıyor. Keske görebilseydik biraz da kadınlarım eli deyseydi bakalim onlar da nasil yönetiyor. Size sitem etmiyorum çünkü bir gün bir seçim olursa ve bir kadın aday olursa çoğumuz oyle bakar,. Hükûmet Kadın'da Faruk'un şu cümlesi geldi aklıma:
"Kadından belediye reisi mi olur?"
Kimsenin düşündükleri için kimseyi yargılamak değil niyetim sadece bir kadın olarak inanmasanız bile yönetebileceğine destek olmalısınız, yapı gereği dedikleriniz doğrudur. Kadınların çoğu o özellikleri taşır ama dediğim gibi kadın isterse yapar. Ve Virginia Woolf'un şu sözüyle yorumumu bitirmek istiyorum:
"Kadınlık korunmaya muhtaç bir varoluş olmaktan çıkınca her şey olabilir."
Bazı geri kafalı,yobazlar kadınlar duygusaldır yapamazlar dese de inanmayın onlara! Hele ki bunu savunan bir kadınsa zaten yazık... İnsan bir kere köle olmaya gönüllü olmasın!