Best FM’de Konuşan Türkiye’ye bağlanan bir dinleyicimiz şöyle dedi; “Markete giderken çocuğum gelmek istiyor. Çöp atmaya gidiyorum diyorum. Çünkü bir şey ister de alamam diye korkuyorum” Bundan daha önemli gündem mi olur. -bir Twitter kullanıcısı dedi.
Son zamanlarda daha sık boğazım düğümlenip çokça karnıma yumruk yemiş gibi hissediyorum.Daha az böyle hissetmek için ne yapabilirim diye düşünürken görmezden gelmek seçeneğinin ağır basması bu düğümlenmenin ve yumruğun kalıcı hale gelmesine sebep oluyor mutlu olduğum bir zamanda dahi o düğümlenmeyi az da olsa hissediyorum. Çok boktan bir durum.
Olguyu öyle bir özetledin ki payıma susmak düştü. Hepimiz aynı acının suçlusuyuz. Anlarsak iyi. Alamazsak kötü.
Ülkede hala milletvekilleri ve parti grupları birbirini yiyip dursun. Hala insanlarimiz yardima muhtac biraz ilgilenseler bu durumda olmaz kimse. Allah yardimcilari olsun. 🙏
Ülkenin milletvekilleri, milletin vekili değil maalesef. Ondan bu ayıplanası durum.
1 yanıtı göster
Fatih Altaylı nın bugün yazdığı bir yazı var. Onu okuyun derim.
Önceki 2 yanıtı göster
Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz diyen üstad çok haklı vesselam. Görmezsek yokturlar.