İnsan bazı anlarda çalışamayacak halde olabilir, ama bu anlar eski başarıların hatırlanması ve daha sonra, engel ortadan kaldırıldığında, insanın şüphesiz daha bir azimle ve gayretle çalışacağının düşünülmesi için de en iyi zamandır.
o dediğiniz işveren yeryüzünde yok maalesef sömürünün çarkları çok acımasız çalışır zaten olay benim şahsımla da ilgili değil bu düzen maalesef ülkemizde çok daha vahşi koşullarda işliyor
yok ben gözlerini kapatmayanlardanım merak etmeyin sırf kendimi değil ortak çözümün insanlığın ortak çıkarlarından geçtiğine inatla inanalardanım saygılar iyi akşamlar .. :-)
Bu durumu sadece ülkemizle sınırlandırmak yanlış olur. Bugün dünyamıza sosyal ve ekonomik alanda geniş çaplı baktığımız zaman, birçok insanın mutsuz ve çıkmazda olduğunu görürüz. Afrika’da insanların açlıktan öldüğünü, Asya, Avrupa ve dünyanın muhtelif yerlerindeki insanların ise yoksulluk ve çaresizlik içinde, kapitalist sistemin çarkları arasında biçare vaziyette çırpındıklarını görürüz. Bunun nedeni ise 18. yüzyıldan beri süre gelen acımasız kapitalist düzendir. Kısaca Ali Bey her zaman yaptığımızı yapıp sorunlara gözümüzü kapatıp size mutlu akşamlar diliyorum. :))
İnsanları yazmaya iten belki de size böyle hissettiren insanlardır.! Kim bilir ? İyi bir iş verenle çalışabilmeniz dileğiyle ..
inanın patronlar bunlara bakmaz kırk yıl katır gibi çalışın bir an bir kısa mola verin hemen baş düşman kesilirler ve hatta biletinizi bile kesebilirler romanlarda yazanlarla gerçek yaşanan fersah fersah farklı ...