2020 13. kitabı
Okunma: 12 Temmuz 2020 11:49
Bu yazarın okuduğum ilk eseriydi, en ünlü eseri... Okurken pek sevdiğim Türk yazar olan İskender Pala’yı hissettim . Yani Dan Brown bizim İskender Pala diyebiliriz bence :) Kitabın konusuna değinecek olursam 1099 yılında kurulmuş olan, Sir İsaac Newton, Botticelli, Victor Hugo ve Leonardo da Vinci gibi kişilerin üyesi olduğu Sion Tarikatı’nın , Hıristiyanlar için kutsal olan Kutsal Kâse’nin yerinin şifrelerler akıcı ve sürekleyici sırlarla aksiyon tarzında aranmasını işlemiş . Kitabı okurken bilmediğimiz bir çok sembol ve bilgilerle yazarın üslubuna hayran kalıyorsunuz . Bu kitabı bitirdikten hemen sonra meşhur filmini izleyeceğimden hiç kuşkunuz olmasın :) Bu yazarı pek sevdim ardından okumalarım bu yazara ait olacak gibi . Kesinlikle şiddetle okumanızı tavsiye ederim
Da Vinci ŞifresiDan Brown · Altın Kitaplar · 200952,9bin okunma
Kronik Okur
Okuyacağım elbette ama sıralamamda melekler ve şeytanlar var sonrasında cehennem :) teşekkür ederim tavsiyeler için
Dan Brown'ın kurguları gerçekten çok güzel. Kurguları seni aynı zamanda araştırmaya da itiyor bu işin gerçeği ne diye. Benim favori kitabı ise #k:182. Kesinlikle tavsiye ederim :)
Cehennemi okumadım ama filmini seyrettim. O da çok iyi idi. Ama benim favorim yine melekler ve şeytanlar. :))
Kronik Okur
En kısa zamanda melekler ve şeytanları da okuyacağım