2020 14. kitabı
SPOİLER Kitapta zamanı geri alıyoruz ve Chaol un Adarlandan ayrıldığı zamana geri dönüp aynı süreçte o neler yaşamış ona bakıyoruz. Okurken diğer karakterleri okumayı özledim. Dorian ve Manon ne yapıyor merak ediyorum. Bir sonraki kitapta umarım onları çok okuruz. Chaol tekerlekli sandalyede Nesryn ile beraber hakanlığa gidiyor. Şunu da söyleyeyim Chaol ile Nesryn arasında birşey olması çok saçmaydı. Asıl partnerleriyle beraber olmalarını geciktirmekten başka bi işe yaramadı. Yrene karakterini sevdim ama geçmişinde onun da Aelin ile karşılaşması kadar büyük bir tesadüf zorlama olmuş. Okudum ve hadi canım dedim. Cebinde taşıdığı notunda öyle ahım şahım bir motivasyonu falan da yok. Koskoca şifacısin kendini "dünyanın daha fazla şifacıya ihtiyacı var " sözü ile motive et, saçma. İlla ki yrenei Aelin ile bağlamak zorunda değildi. Çok zorlama sinir oldum. Maeve valg kraliçsiymis, çok şaşırdım. Bir de bu haberleri kim veriyor acayip merak ediyorum. İki filo çarpışmis, ama savaşta ateş yokmuş. Issız bir yerde yaptıkları savaşı kim gördü Allah aşkına. Ama bu tarz şeyler olabilir, kitap sonuçta. Sartaq ne ara Nesryn e aşık oldu. Onu görmeden önce seviyormuş hadi canım. Nesryn ünlüymüş bir de. Garip. Normalde Aelin i pek sevmem ama Maeve ile demir tabutta kıtayı geçip onun tutsağı olmasına ben de üzüldüm. Yazık diyeyim Rowan.
Şafak KulesiSarah J. Maas · Dex Kitap · 20191,498 okunma