2020 56. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2020 23:15
Hekate'nin Kızları-Ekin S. Koch Erin gotik tarzını seven ve son zamanlarda bu tarzı benimsemiş birisidir. Arkadaşı için gittiği buluşma da ilk çorbasından çıkan ve onun anlandıramadığı ilk gariplik başlar. Karşılaştığı kişiler yaşadığı olaylar ona anlamsız gelirken bir gün aldığı mektup hayatını değiştirir. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Harry Potter serisine duyulan özlemle ortaya çıkmış bir kitap olan Hekate'nin kızları ilk sayfalarda biraz Harry Potter'a benzese de [Yazar benzediğini kabul ediyor) İlerleyen sayfalarda Harry Potter ile benzerlik kaybolup kendinizi kitaba sarılmış halde buluyorsunuz kitap o kadar güzel ilerliyor ki bırakamıyorsunuz. Yazarın kitabın içine koyduğu kendi çizimleri, çeşitli yerlerden bulmuş olduğu kitaba uygun alıntılar, kitabın kendi alfabesi ve o alfabeyle yazılmış bir sürü metin ve deşifreleri yazarın kitabı yazarken uzun uykusuz geceler geçirmiş olduğunu, yazarken kitabın üzerinde çok düşündüğünü bize gösteriyor. Kitapta ki karakterler mükemmeldi hepsini ayrı ayrı sevdim ama en sevdiğim karakter Fiona oldu hiperaktif tavırlarıyla canlılığıyla Fiona benim favori karakterim.
Hekate'nin KızlarıEkin S. Koch · Ephesus Yayınları · 20202,586 okunma