2020 18. kitabı
"Kayıtlar her zaman doğruyu göstermeyebilir Dex.Bu konuşmalar veya demeçler insanları susturmak adına yapılmış adımlar da olabilir." Merhaba arkadaşlar kitabımızın en anlamlı sözüyle başlamak istiyorum yorumuma çünkü geçmişten bu güne "dünyaya hakim olan" güç ne istediyse biz sadece onu bildik. Doktor Dex kendini bilime adamış ve insnalığın zararına olan herşeyi karşısına almıştır.Ömrü bütün dünyanın kaderini ilgilendiren bilinmeyen gerçeklikleri ortaya çıkarmak için yaptığı çalışmalarla geçmiş ve arkadaşlarının aksine işine hep sadık kalmıştır.Doktor Dex yaptığı araştırmalar sonucu Deccal yanlısı olan gruplarla azılı bir savaş içine girmişti ve artık bu oyunun gidişatını kendi belirliyordu. Kim dost kim düşman bilinmezliği içerisinde yaptığı araştırmalarla kazanan yine iyilik olacaktı. Masonlardan Armageddona kadar bir sürü konu hakkında bildiğimizi sandığımız aslında bilmediğimiz bir sürü konuyu ele alan kitabımız 51. Bölge hakkında da bize bilgi vermektedir. 51.Bölge gerçekten saklanmak isteniyor muydu yoksa gizli kalması gereken başka yerler olduğu için orası bir piyon muydu? Bence birileri artık bizim orayı keşfetmemizi istiyor.. Sevgili @nesetbozkurtoffical nurhan bozkurt un değerli kaleminden #doktordex @x10kitap #okuyucukadınlar #okumaeyleminekatıl #hobimphoto #hobimphotolifestyle #hobimphotogruplar #alıntı. . . . İnsanlar görmek istediklerini görürler Artur,fazlasını değil. . . . Bak dostum,anlamayacak bir durum yok. Benim edindiğim izlenimler şu yönde,bu bilgiler bilinçli olarak basına servis ediliyor ve gündem tamamen değişirken 51. Bölge'ye yoğunlaşan insanlar dünya üzerinde dönen diğer olayları es geçiyorlar. . . . . Kusursuz ve kesin bir plan yoktur. Her plan risk altındadır.
Doktor DexNeşet Bozkurt · X On Kitap · 202037 okunma