·140 syf.····Okunma: 25 Temmuz 2020 17:32 Anksiyetik kişilik yapısına sahip olan insanların ortak özelliğidir durdurulamayan fikir ve düşünce uçuşmaları.Hatta en çok uyumadan önce zirve yapar ve düşüncelerinle konuşurken bulursun kendini.
İsimsiz kahramanın "Yeraltı" olarak adlandırdığı kitabın ilk bölümünde yaşadığı ve yazdığı da tam olarak bu. Okuyanda "acaba neden bahsediyor bu " düşüncesini uyandıran ; yazarın kendini ekseriyetle kapattığı , kendisinin bile anlam veremediği ; anlatılması ve anlamlandirilmasi yazar ve okur için zor bir bölüm "Yeraltı ".
İkinci bölüm "Sulusepken" ise ; bu düşünce yapsinda bulunan yazarın düşünceleriyle fail olduğu , "yeraltı " dünyasıyla "gerçek ?" Dünya arasında gidip geldiği keşmekeş .Hangi tarafı seçse diğer tarafı arzulayan, seçtiği tarafa sonradan hep lanet okuyan ; kendini herkesten üstün ve asıl gören aynı zamanda bunun ceremesini dışlanarak , ezilerek çeken bir kişilik isimsiz kahraman.
Özellikle ilk bölüm olan "Yeraltı " okunması zor bir bölüm.Okurken ara ara yaşadığınız anlamsız düşünce uçuşmalarınızı bulacaksınız.
İyi okumalar.