2020 87. kitabı
#okudumbitti #yorum @patarakitap tan çıkan Esra   e ait #sansar kitabını okudum. Kitap kesinlikle çok iyiydi. Kurgusu müthiş anlatımı akıcı. Hayatta Herşeyin mümkün olabileceğine bir kez daha şahit oldum. İntikam ateşinin özellikle evladından koparılmış bir annenin gözünün ne kadar kara olabileceğini, Bir kadının kafasına koyduğunu mutlaka yapacağı gerçeğini harika bir kurgu ile okudum. Sanki koca bir sezon heyecanın hiç bitmediği bir dizi izledim. Gelelim konusuna Akın Burak Merve Nazlı Serdar aynı lisede okuyan gençler. Yıllar sonra hepsi işinde başarılı bir meslek sahibi olur. Akın başkomiser.Hemde işine aşık kalbinin kapılarını lise aşkından başkasına kapatmış yakışıklı bir başkomiser Nazlı doktor. Acısını içimde yaşadığım karakter. Barış başarılı bir  Kimyager. Merve esas kızımız Akın esas oğlanımız. Ama bir günlükte yazılan bir cümle ile Merve ulaşılmaz gördüğü Akından vazgeçip Burak ile hayatını birleştiriyor. Peki nedir bu günlük meselesi? Kim kime aşkını ilan etti de ortaya böyle bir durum çıktı. Hayat tesadüfleri sever gerçeği yıllar geçsede kendini gösteriyor. Barış Sansar ilaç firmasında çalışan yetenekli bir kimyager olması sebebiyle şirket sahibinin tek varisi kötü kalpli acımasız Suat ın isteklerini yerine getirmek zorunda kalıyor. Yaptığı hiç içine sinmese de buna mecbur kalıyor. Bir müddet sonra yapılan baskı ve tehditlere dayanamayarak karısı Merve ve kızı Ecrinle kimsenin bulamayacağı bir yere kaçıyorlar. Peki barış ne yapıyor? Dünya gerçekten küçük. Herkesten ve herşey den kaçış imkansız Bu kaçış Burak ve Ecrin'in hunharca öldürülmesine engel olamıyor. Geride kalan Mervenin artık tek bir amacı var ailesini yok eden Sansar firmasını bitirmek ve Suatı öldürmek. İntikam ateşi düşmüş bir kez kalbine amacına ulaşmadan sönmeyecek Peki amacına ulaşabilecek mi? Bu yolda kimlerle yürüyecek? Neler kaybedecek? Daha ilk girişiminde başkomiser Akın a rastlaması ile de küllenen aşk gün yüzüne çıkar. Plotonik sandığı aşk gerçekten platonik mi? Aşktan kaçmak mümkün mü? Ahh Suat kötü adam ona o kadar çok sayıştırdım ki bu konuda kendimi aşmış olabilirim.
SansarEsra Esenlikci · Patara Kitap · 201980 okunma
Çokça sevgiler yorumunuza sağlık 🦒