Puan vermedi·208 syf.·
2017 12. kitabı
Yalan yok yüzüme tokat gibi inen bir kitap oldu benim için. Mahcubiyetimi gizlemeyeceğim...Bunu nefsi bir savaş olarak açtım kendime.Ve düşünüyorum biz hangi gruba giriyoruz...İslamın kızına layık olabilecek miyiz..?
Din
İslam'ın Kızınaİhsan Şenocak · Hüküm Kitap · 20165,2bin okunma
Çalışan insan huzursuz mu olur? Bu nasıl bir mantık? O zaman İslam erkeklerin huzursuz olmasını istiyor? Cidden boşsun. Daha tartışmak bile istemiyorum. Anlamayan her türlü anlamıyor. Sadece ileride tanıştığın kadınlara yazık olacak
Bir insan çalışıyorsa mutsuz olur diye bir şey mi var? Kişi, sevdiği işi yapıp mutlu olamaz mı? Ya da, evde oturup görücü usulü evlendiğin adama hayatını adamak, 5 çocuk yapmak, evden dışarı bile çıkmamak, anca kocana hizmet etmek mutluluk kaynağı mı? Böyle bir hayat yaşayacağıma ölürüm daha iyi
Önceki 5 yanıtı göster
Yahu aklınızdan zorunuz mu var? İslam'ı mı tartışıyoruz biz? Kitap tartışıyoruz burada. Burası bir kitap sitesi. Din tartışmak istiyorsanız eminim bunun için de forumlar vardır. Hala bunu anlamayıp benle din tartışıyorsunuz. Daha cevap falan da vermeyeceğim. Anlamak istemeyen anlamıyor
Sen olma bacım
Eyvallah gardaş
İnşallah layık olanlardan oluruz.
Köle olmayı seviyorsan eğer buyur