Rabb'im..! Gönlünüzden Huzurunuzu Rabb'im..! Bedeninizden Sağlığınızı Rabb'im..! Yüreğinizden Umudunuzu Rabb'im..! Yanınızdan Sevdiklerinizi Rabb'im..! Dilinizden Dualarınızı Rabb'im..! Ömrünüzden Mutluluğunuzu Rabb'im..! Evinizden Sevgiyi Ve Huzurunuzu EKSİK ETMESİN RABB'İM..! İNŞALLAH..! Rabb'im..! Ayağınıza Taş Rabb'im..! Gönlünüze Telaş Rabb'im..! Gözlerinize Yaş Getirmesin RABB'İM REHBERİNİZ..! HER İKİ CİHANDA CENNET'İNİZ OLSUN İNŞALLAH..! AMİNN.😢.
Ferhat Kocabey
Amin kardeşim inşallah sendende inşallah
♡Bismillahirrahmanirrahim♡ Kullarım, Beni senden  soracak olursa, Deki, muhakkak ki Ben (onlara) çok yakın'ım. Bana dua ettiği zaman "Dua eden'in duası'na cevap veririm". Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman  etsinler. Umulur ki, doğru yolu bulurlar.” ♡BAKARA SURESÎ-186.AYET MEALİ♡  👉Rivayet edildiğine göre; Bir bedevî, Resûlullah'a (sav'e) gelerek "Rabbimiz, bize yakın mıdır?  yoksa uzak mıdır? Yakınsa O'na fısıltı şeklinde mi dua edelim? uzaksa bağıralım mı" diye sual etti. Bunun üzerine (BAKARA SURESÎ-186.AYET) nazil oldu.
Allah sendende razı olsun Bu kadar güzel duaları paylaştığın için🌼
Ferhat Kocabey
Amin kardeşim inşallah