2020 53. kitabı
Giz Selam millet bugün Giz kitabımızla sizlerleyim. Sırlar ve gizemlerle dolu bu polisiye kitabımıza gelin hep birlikte bir göz atalım. Kitabımızın dili sade ve akıcı olup sizi merakta bırakan bir çok yönü bulunmaktadır. Beş arkadaşın bir gün genç bir kızın köy meydanında ölü bulunmasıyla başlıyor hikayemiz. Fakat bu beş arkadaşın aralarında o gün Selim yoktur. Jandarmalar polisler derken bütün köy halkına suçluymuş gözüyle bakılarak hareket edilmeye başlanıyor fakat her konu ele alındığında sırlar ve gizemler de büyüyerek artıyor. Köyün en sevilen gözde genci Selim jandarmaya katilin bulunması için elinden gelen desteği veriyor. Kitabı okurken fark edebilecek miyiz katili ? Katilin ve köy halkının psikolojisini bizde hissedecek ve etkilenecek miyiz ? Peki ya katil gerçekten köy halkından biri miydi ve neden genç bir kızı öldürdü? Kanıtlar acaba gerçek kişiye mi götürüyor bizi yoksa bu bir oyun mu? Kitap sade bir anlatım ile yazılmış olup kurgusu gerçekten de çok çok iyiydi ve hep bir merak duygusu ile okumaya daha fazla teşvik ediyor. kitapsevdamiz2020 tavsiyesiyle Hasanalp Asilkan değerli kaleminden #giz #kitapokuyorum #neokudum #kitapsevgisi #okumaközgürlüktür
GizHasanalp Asilkan · KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) · 202022 okunma