Ömer Gezen

, bir kitap okudu
2020 124. kitabı
Kolektif
7.1/10 · 2.352 okunma
Oku belki hidayete erersin kafir!!
Gözlerine perde çekilenlerdenim :(
1 yanıtı göster
Yorumlara baktım üzücü bir tablo... Aynısını ben de yaşadım; okuma durumuna Tevrat ve İncil i ekledim. Hiç hoş olmayan tepkiler aldım, şaşırdım, üzüldüm ve çıkardım listeden. Samimi olan Müslüman, İncil okunmasına tepki gostermez, Tevrat okunmasına tepki göstermez. Alır masaya Tevrat İncil ve Kur'an'ı Kerim'i, hepsinden okur. Son kitap olarak Kur'an'a iman eder bunun yanında diğerlerini de tasdik eder. Zira, Kur'an ayetlerinde, bazı ibadetler için, "sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı" denir. Ve kendinden önceki semavi kitaplarından da bahseder. İslam'ın en güzel taraflarından biri de budur işte... Son olarak;Rabbim İslam'ı şimdiki müslümanlardan korusun inşallah n diyelim (:
Okumaktan korkuyorlar o yüzden :) Benim için sorun değil ya hatta cahillerle alay etmekten zevk alırım çoğu zaman, o yüzden yazan olursa falan iyi olur hesabımdaki parazitleri temizlemiş olurum :)
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Incil'in nasıl 'değişirildiğini' anlamaya mi çalışıyorsun Ömer? Sanirim en az ikinci okuman. :)
Gerçek İncil bu değil!!!! O değil de Platon'un idealarına gerçekten kafayı takmışlar galiba 😁😁 Gerçek x bu değil cümlesini her yerde görüyorum.
1 yanıtı göster
Güzel bi inceleme yazsam mi acaba?