2020 44. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2020 19:54
Bitmesin diye o kadar uğraştım yine de bitti. okuduğum en güzel çizgi roman hatta okuduğum en güzel kurgu sanırım. En eğlencelisi olduğu da kesin. Daha önce böyle güzel bir şey okuduğumu hatırlamıyorum. Çook komik, acayip eğlenceli ve yeri geldiğinde de çok duygusal... Her türden duygu var bu kitapta fakat mizah çok daha yoğun. Gününüz kötü mü geçti alın elinize gülme garantili. Çizimler harika. karakterlerin işlenmesi süper her karakterle seri boyunca bir bağ kuruyorsunuz. Çok tanıdık bir yakınınız gibi oluceriyorlar. Sevmeye başlıyorsunuz en tuhafını bile. Aahh Phonceble P.Bone Bir kitapseverin bu kitabı okumaması yakışık almaz efendim. Evet biraz fiyatlı olduğu doğrudur ama diğer çizgi romanlara göre makul bile sayılır. Kuşe kağıda baskısı var. Normalde 1100 sayfalık normal basımlar bile 100 lira üstü satılıyorken uygun sayılır. Belki sizin de okuduğunuz en güzel kitap olacaktır. O yüzden değer diyorum. İyiki böyle bir kitap yazılmış, çizilmiş. Müthiş emek. Bize de müthiş bir eğlence oluyor.
Bone 9 - Boynuzlar TacıJeff Smith · Marmara Çizgi Yayınları · 201639 okunma