Yorum Yapmadan Geçmeyelim
http://1000kitap.com/gonderi/82285715 Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yorumlar mısınız?
Saçmalık!
Kadın ve erkek kankalığı, arkadaşlığı mümkün müdür? Neden olmasın? Söz gelimi sevinçle birbirinize sarılmamak, düzenli olarak görüşmemek, geceleri aramamak, iltifat ederken dikkat etmek ve daha bunun gibi bir kaç yüz kurala daha uyarsanız, neden olmasın?
Çocuklugundan beri taciz edilen bir kızın erkek arkadası olur mu?Tabi ki olmaz.Erkek arkadaşı geçtim erkeklere karsı ürkek tedirgin ve içe kapanık olur.Nefesin hikayesini ziyan eden 8 yıl istismar edilip siddet gören kadının acılarını hafife alanlar.... Şimdi bu soru sormakla meşguliyet içerisinde ler
Dipnot: Normal arkadaş olarak da olmaz. 😂 Erkekler takipten çıksın, daha fazla günaha giremem.
E.
Cennete kimse gidemeyecek anlaşılan 😄
Bisey söylicem arğadaşlar takiplesince de günah oluyor mu ay aman arğadaşlar demişim. Töbe
Bu yorum görüntülenemiyor
Sanıyorum ki gerçek bir müslüman arkadaş olacağı çevreye dikkat eder zaten (gerçek müslüman derken İslam'ın şartlarını yerine getiren demek istiyorum) onun dışında bir erkekle bir kadının gereksiz samimiyet yapmadan temas etmeden konuşabilir ve muhabbet edebilir diye biliyorum -islamiyete göre- Ha buna kim uyar bilemem ama :D
Evet haklısın fakat müslüman olduğunu söyleyip islamiyetin yanlış anlaşılmasına yön veren ayrıca başkalarını rahatsız edenler biraz olsun üzerlerine alınabilirler. (bahsettiğim şey burada arkadaşlık falan değil genel konuşuyorum sonuçta benimde arkadaşlarım konuştuğum kişiler var ve İslamiyeti tam anlamıyla yaşıyor sayılmam)