Tess Gerritsen
Arkadaşlar Tess Gerittsen'in Rizzoli & Isles Serisi'ni okumayı düşünüyorum. Benim araştırdığım kadarıyla kitap 11 seriden oluşuyor. Bu serinin devamı var mı ?
Rica ederim. Evet, ben de duymadım bu kitabı.
Rica ederim. Yalnız dizi kitapla pek uyumlu gitmiyor. Dizide karakterler ve meslekleri hariç, bir kaç bölüm dışında kitaptan bir şeyler bulmak zor. İzlerken fazla beklentiye girmeyin diye uyarayım dedim :)
Emine hanım güzel seçim yapmışsınız :) Beğenerek okuduğum serilerdendir. Dizisinini de takip ediyorum. Umarım siz de seversiniz. Keyifli okumalar :)
Çok güzel bir seçim olmuş benim bildiğim on iki am Türkçeye çevrilmemiş daha sizi çok sürükleyici bir seri bekliyor. İyi okumalar. İnşallah beğenirsiniz
Tamam teşekkür ederim tekrar :) Zaten film ve diziler beklenti içine girmiyorum artık çünkü beklentiyi karşılayamıyorlar çoğu zaman :)
Dizisini bilmiyorum ben Ülkü hanım okuduktan sonra bende, teşekkür ederim bilgi için çok iyi oldu. :)
Çok iyiymiş teşekkür ederim. Şu kitabın çevirisi yapılmamış sanırım. Hiç bir sitede göremedim. goodreads.com/book/show/11407...