2019 49. kitabı
Kan ayrımcılığı üzerine mükemmel bir kitap serisinin ilk kitabı. İki farklı kana sahip insanların farklı muameleler gördüğü bir dünyada ezilen tarafın mücadelesi diye kısacık bir özet geçebilirim ama kitabın bundan çok daha fazlası olduğunu belirtmeliyim. İlk kitabı bitirdiğimde ilk birkaç dakika kendime gelemedim. Şok olduğumu da net olarak söyleyebilirim. Sonra hemen ikinci kitabı okudum ve bu sefer daha çok şaşırdım ve etkilendim. Kesinlikle hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir dünya çıkıyor karşınıza ve siz sayfaları çevirdikçe daha çok meraklanacak ve şaşıracaksınız. Şimdi üçüncü kitabını okuyacağım ve onun da bol şaşırtmacalı ve merak dolu olacağına eminim. Fantastik severlerin elinden düşürmeyeceği bir kitap olmanın yanında fantastik sevmeyenlerin de okumasını tavsiye edeceğim bir kitap serisi.
Kızıl Kraliçe
Kızıl Kraliçe
Victoria Aveyard
Victoria Aveyard
Kızıl KraliçeVictoria Aveyard · Pegasus Yayınları · 20153,439 okunma
grısha serisine çok benzediğini düşündükleri için çoğu insan kitabı pek sevmiyor
O seriyi okumadım ama bu serinin kesinlikle okunması gereken bir seri olduğunu düşünüyorum. Bence bir göz atmalısın. :d
Tüm seriyi okudum sanırım son kitap çeviriye hazırlanıyor.güzel bir seriydi.
ama ben bilmiyorum daha ikisinide okumadım