2020 3. kitabı
Evettt bugün hem okurken hem kitabı elime aldığımda beni heycanlandıran bir kitabın yorumuyla karşınızdayım Öncelikle hayal gücü katılmış bir kitap o yapılan çizimlere tam anlamıyla bayıldım okurken daha ne olucak deyip heycandan duramadım ve kitapta bir sürü sevdiğim şey oldu Fantastik bir kitaptı ama yazarımız kurgunun içinde aşkı da o kadar naif ve narin anlatmış ki Erin ve İanın birbirine yazdığı mektuplarda birbirlerine karşı tutumu beni çok etkiledi birbirlerini yakmalarına rağmen birbirlerine ihtiyaçları olup o rüyalarda yine birlikte olmaları çok güzeldi çünkü şimdi bazı aşk kitaplarında bile böyle anlatılamıyor Çıkarılacak bir derste şu ki Erin çok güçlü ve özel olmasına rağmen onu o kadar çok zorluk bekliyor ki ama yılmadan devam edip o güce sahip çıkıyor tabi ki hataları oluyor ama kimse mükemmel değildir ve hatalarına rağmen doğruları için savaşıyor vazgeçmiyor Ben şiddetle tavsiye ediyorum bildiğim kadarıyla 4 kitap olucak bir seri 2 sinin çıkması yakın ama yazarımızdan her an sürprizler olabilir Yeni yorumlarda görüşmek üzere Mutlu kalınnn #hekateninkızları #keşfet #book #bookstagram #booklover #kitapönerisi #kitapkurdu #kitapyorumu
Hekate'nin KızlarıEkin S. Koch · Ephesus Yayınları · 20202,583 okunma