Ve Tutuştu Göl
2020 117. kitabı
Merhabalar bir şiir kitabıyla daha sizlerleyim. Birkaç gündür yoğun bir hastalık döneminden geçiyordum. İlk önce ateş daha sonra boğaz ağrısı derken şu an daha iyiyim. Boğaz ağrım geçmemiş olsada zamanla onuda atlacağımı düşünüyorum. Zaten küçüklükten bu yana bademcikle başım belada. İlk önce babam daha sonra ben şimdi ise annem aynı şekilde hasta olduk. Çoğu kişinin geçmiş olsun mesajlarını okudum ve herkese tekrar teşekkür ederim. Virüsle alakası olmayan bir hastalıktı çok şükür. Her neyse bu yüzden buraları boşlamıştım maalesef... ... Yeni olan bu eserin öncelikle kapağına bayıldığımı belirtmek isterim. İçerisinde sevda, aşk, memleket vs gibi bir sürü güzel şiirler bulunmakta. Ben bu kitabı sizlerede tavsiye ediyorum. Alıntılar; "Biliyo musun bigün kazısanda çıkmayacak içimden zamansız uzanan ellerinin kibar uçurumlarından kendini sonsuzluğa bırakan o mor ojelerin..." "Özlemek tek kişilik bir eylem değildir. Sevmek iki ruhun kavgasıysa eğer." "Öyle sargınsın ki yaralarına. Onlara dargın bile kalamıyorum."
Ve Tutuştu GölCan Günerhan · Minüskül Kitap · 202016 okunma