2016 5. kitabı
hıkayede kaan ve handenın oldugu ıkı kişilik bir ask hikayesi anlatıyor. kaan ve hande cocukluk arkadası, lise asıklarıydı . liseyi izmirde beraber okuyup , aynı universiyi okudular. istanbulda ask dolu yılları gecmıs . kaan handeye okadar cok asıkmıs kı handesız bı bırgun bile düsünemıyordu . unıversıte bıttıkten sonra hande hemen ıse baslamıstı . kaan ıse henuz bır ıs bulamamıs . hande ıs hayatına cok alışmış kaan onu unuttugunu sanıyordu ama kendıne ınanmak ıstemıyordu. bırgun kaan bır ıs bulmus okadar cok mutlu olmustu ki bu guzel haberı handeylede paylasmak ıstemıs . bı pazar sabahı buluşup konusuyorlardı ama hande konusmuyordu cok soguk davranıyordu ve lafı uzatmadan kaandan ayrılmak ıstedıgını söyledı kaan adeta soka gırdı elı ayagı tutmuyordu sankı hande arkasına bıle bakmadan gıttı . kaan o kadar cok uzulmustu kı kendı canına kıymak ıstedı . kaan adeta hayattan uzaklasıyordu bıleklerını kstı belkıde kan kaybından olebılırdı ama neyse kı komşusu kaan a yetıstı onu hastaneye goturdu kaan hayatta dondu ama yasayan bır olu gıbıydı .... devamını okuyunca cok derınden etkılendım kahraman tazeoglu cok guzel yazmıs duygusallıgın yogun oldugu bu kıtabı sizede tavsıye ederım keyıflı okumalar :)
YaralıKahraman Tazeoğlu · Destek Yayınları · 20149,3bin okunma