Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 09 Eylül 2020 01:48 O kadar zor bi kitap o kadar beni uğraştıran bir kitap oldu ki. Okurken anlamadığım bir çok yer oldu. Yabancı kelimelerden dolayı olsun. Bazen kim içinden konuluyo onu karıştırmam. Say say bitmez. Ben bu kadar ağır olacağını tahmin etmemiştim. Demin de söylediğim gibi kitap iki aşığın iç seslerini söylüyor. Süreyya ve Suad mutlu evliliği olan bir çiftimiz. Sürayya'nın akrabası olan Necip ise bu çiftin yakın dostları. Ama gel gör ki Necip, Suad'a aşık. O kadar uzun süre bu aşkı içinde tutup, gündem güne arttırıyordu ki. Bazen çok güzel seviyor diyodum, bazen bu kadar sevilmez diyodum. Daha sonrasında Süreyya'nın bencillikleri giriyor araya Suad, Süreyya'ya bağlı bir eş ama haliyle oda anlaşılmak istiyordu. Bu vafeyi Necip yapıyo ve Suad'ın belkide gerçekten sevilmeyi Necip'te görüp aşık olmuştu. Ama kavuşmaları o kadar zordu ki. Süreyya vardı, hiçbir günahı olmayan Süreyya.
Olay örgüsü bakımından çok sade olan bu kitap herkesin okuyacağı bir kitap değilmiş arkadaşlar. Güzel ama ağır :)
İyi okumalarr..