2020 35. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2020 01:21
Ben bu kitabın yazarının Türk olduğunu öğrendiğimde kitaba önyargıyla başladım. Daha önce Türk bir yazardan harika bir fantastik kitap okumamıştım çünkü. Ama bu kitap.. Allah’ım bu kitaba bayıldım ve önyargının kötü bir şey olduğunu bir kez daha anladım. Eğer deli bir fantastik kitap okuyucuysanız bu kitabı çok seversiniz. Kitap aslında başlarda Harry Potter’ı anımsatıyor ve kitapta da oldukça gönderme var. Bu göndermeler benim çok hoşuma gitti, zaten kitabın sonunda yazar Harry Potter hayranlığını dile getirmiş. Kitap ilerledikçe ise tamamen farklı bir hal alıyor. İçinde vampirler, periler, savaşçılar ve benim en bayıldığım kısımlar olan mitolojik karakterler var. Yazar bu karakterleri kitaba öyle güzel yedirmiş ki kitapta açık bulmak gerçekten zor. Ayrıca üstünde çok emek verilmiş, çok düşünülmüş olduğunu düşünüyorum. Kitabın içinde yazarın kendisinin çizmiş olduğu, karakterlere ait resimler var ve ben bunlara da bayıldım. Bu bir seri olacakmış umarım ikinci kitabı hemen çıkar ve umarım bu güzel kitaptan bile daha güzel olur.
Hekate'nin KızlarıEkin S. Koch · Ephesus Yayınları · 20202,583 okunma