Okumaya ilk başladığım zamanki kitaplara bakıyorum da ne boş, sadece zaman kaybettirecek kitaplar okumuşum ama bir yandan da iyi ki okumuşum iyiyi kötüyü ayırt eder olmuşum diyorum. :)
Anket
İtiraf zamanı :) 7. ve 8. sınıfta çok fazla wattpad kitabı okudum :/ gerçi onların Wattpad kitabı olduğunu sonradan öğrendim sadece gençlik kitapları okuyordum ama liseye geçince okuyamaz oldum ve klasik okumaya başladım :) Şimdi düşünecek olursam 7. ve 8. sınıfta klasik okusaydım büyük ihtimal sıkılırdım ve klasik okumayı bırakırdım. Liseye geçtiğim zaman bile açıp okumazdım :/ o yüzden gençlik kitaplarını iyiki okumuşum diyorum olgunlaşma dönemine kadar beni idare etmiş :) Bazı kitaplar insana bir şey katmasa bile çok şey kazandırabilir :) mesela bana bilgi bakımından bir şey katmadı ama onlar sayesinde kitap okuma alışkanlığı kazandım ve klasiklerle tanıştım :)
Önceki 5 yanıtı göster
Kesinlikle uygulama çok güzel :) sadece içinin temizlenmesi gerekiyor :/ ve yazacağın kitap için bol şans dilerim :)
1 yanıtı göster
Hiç kitap okumadığım için böyle bir sorunum yok 😁
Bu yorum görüntülenemiyor
😂😂 Evet benimde önceki senelerimde :/ Hatta okul harçlıklarımla toplu almıştım okumadığım son bir tane var suan elimde fakat klasiklerin zevkini aldığım için elime bile almak istemiyorum o kitabı 😅 Yine de o kitapları bayıla bayıla okuyan bir kitle hala var.