Uyudun değilmi ?diye sordu derin bir nefes alarak. Ölümlerden çok etkileniyorsun ufaklık ama kayan bir yıldızın altında dilek tutmayı romantik bulursun eminim. Fakat şunu unutuyorsun, insanlar yıldızlar gibi biri kayar gider ama diğer tüm yıldızlar yanmaya devam eder.
Siz beni yine yanlış anladınız .tabiki noktalama işaretlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum cümledeki duyguyu veren o sadece sevmıyorum derken orda bir kitaba gönderme yapmıştım.
Üzülmeyin... Arkadaşımız böyle yaparak kitaba değil, kendine karşı kötü izlenim oluşturdu...
Fakat burada önemli olan sizin noktalama işaretlerini sevip sevmemeniz değildir sevgili Ayşe Hanım. Kitaptaki cümleyi olduğu gibi aktarmanız gerekmektedir.
Daha detaylı açıklama için daha teşekkür ederim ama karakter gerçek hayatta olsaymış bu tartışma ile gerekliliğine ikna olurmuş sanki:)
kağıttan kentlerde tam olarak şu geçiyor (Rastgele büyük harf kullanma taraftarıyım. Büyük harf kullanma kuralları ortadaki kelimelere hiç adil davranmıyor...) yazım kuralları ve noktalama işaretlerini hiç sevmemişimdir.
Ayşe hanım, açıklama için teşekkürler. Ancak bu şekilde içerik inanın anlaşılmıyor. 4 kere okusam da kayboluyorum içinde. Noktalama işaretleri süs değil, anlam yaratandır.