. Merhaba güzel okurlar! Şuan hangi kitabı okuyorsunuz ve kitap nasıl gidiyor?Cevapları alalım bakalım. :) . . Ben
Tutunamayanlar
Tutunamayanlar
'ı okuyorum. Ağır bir kitap olmasına rağmen sindirerek okuduğum için iyi gidiyor. :)
Sofi'nin Dünyasını okuyorum. Felsefe hakkındaki tüm bilgilere bu kitap sayesinde ulaşabilirsiniz. Üstelik icinde bulunduğumuz dönemde karsilastigimiz bazı oalyalara içsel yorumlar getireceginiz, ufkunuzu genisleten ,kurgusalligina ragmen insnlara mutlaka birseyler katan bir kitap.Doğa filozofları ve ilk cağ dönemi varoluşçuluk Kant, Karl Marx, Platon, Aristotales Descartes ve daha niceleri..ben şimdiden sonunu merak ediyorum eminim okuyan herkesde aynı duygular oluşacaktır.
Bayılırım felsefeye. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Bir gün bu kitabı okuduğumda aklıma siz geleceksiniz. Keyifli okumalarrr! ♡ ♡
1 yanıtı göster
Ahmet Haşim'in "ağır ağır" çıkacaksın bu merdivenlerden dizesi bu kitap için kesinlikle geçerli. Ağır okunup, kafa yorulup, düşünülüp, anlaşılması gereken bir kitap. Ayrıca, ben hiçbir kitaptan daha önce bu kadar çok alıntı paylaşımı yaptığımı hatırlamıyorum. 😊 Bu nedenlerden dolayı, yavaş ve sindire sindire okumayı tercih ediyorum efendim. Kitabın ismi, "Gençlik ve Aşk". 👌
Nilay
İlk başta Tutunamayanlar'dan bahsediyorsunuz sanmıştım fakat başka bir kitapmış. O da listeye eklensin o zaman! Teşekkür ederim, iyi okumalarr. :))
Tutunamayanlar'ı ve Tehlikeli Oyunlar'ı en yakın zamanda okumak istiyorum. Sizin okuduğunuz kitabı bende listeye ekliyorum o zaman. Ben teşekkür ederim size de keyifli okumalar. 😊
Nureddin Yıldız hoca efendinin,
İnsan İlmihali
İnsan İlmihali
adlı eserini okuyorum. Anlatımı, içeriği gayet güzel. Bitmemesi için ağır ağır, sindirerek okumaya çalışıyorum. ☺️
Okuma listeme eklendi. Bayılıyorum bir kitabın biteceği düşüncesiyle ağır ağır okumaya.♡ İyi okumalar dilerimm.:)
1 yanıtı göster
Bülbülü Öldürmek kitabını okuyorum. Irkçı toplumlarda hayatın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anladım. Güzel mesajlar var tavsiye ederim
Bülbülü Öldürmek hep aklımda olan bir kitap ama nedense listeme eklememişim hemen ekliyorum. Böyle gerçek yaşamla birebir olan kitaplar aslında daha çok etkiliyor bizleri. Irkçılık da olmaması gerekip de olan birçok şey gibi, var olan bir kavram. İyi okumalar dilerim. :))
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor