Puan vermedi·68 syf.····Okunma: 02 Ekim 2020 14:07 okuduğum her satır tüylerimi diken diken etti. kadının yıllar boyunca bıkmadan usanmadan, saplantılı, hastalıklı bir şekilde onu tanımayan, defalarca karşılaşmalarına rağmen ismini sorma gereği bile duymayan bir insana beslediği aşkı beni dehşete düşürdü. dönüp hayatımı sorgulamama neden oldu. bir şeye böyle bağlanırım, onu benliğimin ve hayatımın özününe koyarım ve ya koymuş muyum diye endişeye kapıldım.
onu farketmeyen biri ile bir saat geçirmek için onu seven herkesi görmezden gelmesi, belki gerekirse eğer oğlu ile adam arasında seçim yapmak zorunda kalırsa adamı seçecek kadar saptlantılı aşkı ürperticiydi.
bu bir aşk kitabı olarak nitelendirilse de yanına bile yaklaşmamakta. bu bir saplantı, takıntı. bu aşk hastalıklı. bir insan hayatını onu bir saniye bile umursamamış insana bağlayarak yaşamamlı. bir insanın hayatı bir amaca bağlı olmalı.
bu dilenmesi gereken bir aşk değil. nerdeyse her gün gördüğümüz, sonu cinayetle noktalanan bir saplantı.