Puan vermedi·160 syf.··Beğendi
· Durup dinlenmek kendi yaşamına dışardan bakmak insana yeniden başlamak için güç verir.İnsan bazen hayatını durdurup dışardan kendine bakmalı ve "Ne yaptım,neden yaptım ne yapmalıyım " diye düşünmeli ve yaşamını arzu ettiği hedeflere doğru odaklanmali yönlendirmeye çalışmalı yani yazarın deyimiyle mola vermeli.Zihmimiz en büyük yukumuzdur aslında yasamda.Zihnin boşaltıp yenileyemeyen insanlar hep yorgun mutsuz verimsiz olmaya devam edecektir.Ya da kendini anlatamayıp içine kapanacaktir.Mola verip kendimizi dinleyebilecegimiz en iyi yerler ise issiz ormanlar ve sonsuz mavilklerdir.Belki de şairlerin üretim sancısı içindeyken ormanın yeşiline denizin mavisine meftunluklari mola ihtiyacindandir.Zaten başlı başına yorucu bir yolculuk olan yaşam serüveninde zihnini duygularını aktivitelerini dinlendirmek yani öze dönmek ve kendini yoklamak icin mola vermeli insan.Mola vermek daha doğrusu kendini dinlemek yazarın deyimiyle doğru kararlar almanızda yasama ve yeniden daha guclu devam etmemizde her zaman en iyi yardımcımiz olacaktır.