2020 40. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2020 21:20
Yeşilin Kızı Anne... O kadar güzeldin ki... Kitabımız iki yaşlı kardeşin işler yüzünden yorulup kendilerine yardım etmeleri için kimsesizler yurdundan bir erkek evlat çocuk edinmesiyle başlıyor. Ama yanlışlıkla onlara Anne adında bir kız çocuğu veriliyor ve onlar çok şaşırıyor. Ve sonra Anne ile yaşamaya başlıyorlar. Anne o kadar güzel bir karakterdi ki. Hayal dünyası mükemmel geniş konuşmayı çok seven hayat dolu bir kızdı. O çoğu zaman 1-1,5 sayfa konuştu ama hiç bıkmadım çünkü kendisi asla konuşurken sıkmıyor.Marilla o anaç hallerinle katı ve kendinden ödün vermeyen halinle seni öyle çok sevdim ki.Matthew senin de utangaçlıkların her zaman Anne ne derse ona hak vermen Anne'e hiç kıyamayan ve çok az konuşan tavrın... Ve belki bilirsiniz bu kitap netflixte bir Anne with an 'E' adında bir dizi. Her ne kadar dizi ile kitap arasında farklılıklar olsa da bu diziyi asla kötü yapmıyor. Dizisi de kitabı kadar çok güzel dizisini de izlemenizi şiddetle tavsiye ederimm. Bu kitabın içinde o kadar anlamlı mesajlar var ki anlatamam. Kalbinizi sımsıcak yapacak bir roman bu Anne ile yeri geldi üzülecek yeri geldi sevinecek ve Anne'i o çok konuşan tavırlarına rağmen çok seveceksiniz. Şiddetle önerdiğim bir kitaptır kendisi. Alın okuyun okutturun beğeneceğinize eminimm Kitapla kalın hoşçakalın
Yeşilin Kızı Anne 1L. M. Montgomery · Ren Kitap · 017,9bin okunma