2020 1. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2020 12:04
Bona Dea - Tutkunun Esareti Işıl Parlakyıldız (Işılca) Öncelikle kitabın kalınlığına aldırmamanız bildirmek isterim çünkü bir solukta okuyabileceğiniz bir kitap. Tam fantastik ve aksiyon severler için kurgulanmış . Yazarla morden çağ masalı serisi ile tanıştım ve kalemini, özgünlüğünü, betimlemelerini çok çok sevdiğim bir yazar oldu. Bu kitabına da başlarken yine beni hayal dünyama alıp götüreceğini biliyordum. Yanılmadım da. Okurken bir film gibi gözünüzün önünden geçiyor diyebilirim. Konuya gelecek olursak Lyssa adında hayallerini gerçekleştirmek ve ünlü bir ressam olmak için parise gelen genç bir kızımız var. Annesinin cadı olduğundan habersiz kendini büyüten ailenin vefatından sonra annesinin miras bıraktığı büyü kitabı eline geçene kadar da öyle kalıyor. Ta kii büyü kitabını açıp büyülü sözleri söyleyip ruh eşini çağırana kadar. Ruh eşi ise Lucas. O vampirlerin başı, en özeli diyebilirim. Gecenin kızı Lyssa ve ruhun oğlu Lucasın aşkı kehaneti yenecektir. Bir cadı ve vampirin aşkını, hikayesini okumanızı tavsiye ederim.
Bona Dea - Tutkunun EsaretiIşıl Parlakyıldız (Işılca) · İndigo Kitap Yayınları · 2019143 okunma