Furkan
Furkan
tarafından seslendirilen, Tarık Tufan'ın Anna isimli şiiri sizlerle. Harika yorumu için Furkan Dikici'ye teşekkürler... Keyifli dinlemeler... :) youtu.be/0euPGNRVtDQ
··3 alıntı·
Ağzınıza sağlık şiir sesinize çok uygun gayet muhteşemdi fakat teknik olarak bir eleştiride bulunmak istiyorum bazı yerlerde arka fon sesi sizin sesinizden ağır basmış sözcükler tam anlaşılmıyor ve seslenirken yine arkadan gelen yankı gibi vurgular çok yoğun. Çoğu zaman sesi kısma ihtiyacı duydum. Onun dışında yolunuz açıktır başarılar dilerim👌☺️
Eleştirinizi dikkate alıcaz. Yorum için teşekkür ederiz. :)
Sesiniz şiir için oldukça güzel bi tonda dinlerken insanı hiç yormuyor o yüzden kesinlikle devamı gelmeli. sanırım kendi çabanızla yapıyosunuz bunun için teknik hataların olması gayet normal. Diğer yorumlarda da bahsedilmiş zaten bazı yerlerde fonun daha baskın olduğu. Birde bazı yerlerde harfleri biraz daha net çıkarmaya çalışın fon da olduğu için harfleri yuvarlayınca kelime kapanıyor. Ağzınıza sağlık. 😊
Yorum için teşekkürler, daha iyi olması için uğraşıcaz.
Ses renginiz çok güzel fon müziği sesinizi geride bırakmamalı.🌱 onun dışında çok başarılı buldum şiirle fazla uyumlu sesiniz var. Başarılar dilerim. 🌸
Eleştirinizi dikkate alıcaz. Yorum için teşekkür ederiz. :)
Yüreğinize sağlık, çok güzel bir şiiri çok güzel yorumlamışsınız ama sanki hep aynı tonda devam etmişsiniz bazı yerleri daha vurgulu, daha duygu katarak yorumlasaydınız çok çok daha iyi olabilir gibi. Naçizane fikrim😊
Eleştirinizi dikkate alıcaz. Yorum için teşekkür ederiz. :)
Ses tonunuz şiir seslendirmek için çok uygun.Başarılı bir dinleti olmuş.Emeğinize sağlık.
Teşekkür ederiz beğenmenize sevindik. :)
Çok güzel olmuş yolunuz açık olsun bu yolda devam edin.
Teşekkür ederiz, devam edecez inşallah.