2020 102. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2020 10:14
Nohut Adam Görünüşüyle değil, hikayesiyle (kalbiyle) diğerlerinden farklı olan bir güzel kitap okudum. Nohut Adam oldukça yetenekli ve kendine özgü zevkleri olan biri fakat dış görünüşünden dolayı alay edilerek, dışlanmış ve kendi kabuğuna çekilmiş. Ya o yapayalnız dünyasında üzgün yaşamaya devam edecek ya da umuda tutunup bir şeyleri değişmesi için adım atacaktır. Farklılıklara karşı saygının ve hoşgörünün önemini vurgulayan Nohut Adam, “zorbalık” kavramı üzerine düşündüren kalpleri ısıtan bir hikâye... •Umut olmadan yaşanmazdı •Başkalarının cümleleriyle hareket etmenin anlamsız olduğunu fark etmişlerdi •Ağaçlardan uçuşan kuşlara baktı. Gökyüzüne doğru özgürlüğün peşine düşenlere... •Problemlerinden kaçmıyordu. Onların üstüne gidiyor ve çözemese bile denemekten geri durmuyordu •Problemler senin peşine düşmesin, sen çözümlerin peşine düş. Hiç pes etme! •Cümleler ne kadar kolay dökülüyordu ağzından. Ardına bile bakmadan kaçıp gidiyorlardı. Oysa o kelimelerin gerisinde neler vardı.. Anıl Basılı Gizem Gözde Uçar 🖨Timaş Çocuk 8+
Nohut AdamAnıl Basılı · Timaş Çocuk Yayınları · 20201,582 okunma