2020 128. kitabı
Merhaba kitap severler; Siz hiç tanımadığınız birine,zayıf bir anınızda dertleşe bilir misiniz? Bence çok güzel bir terapi... @pargayayinevi çıkan GÜLCAN MUTAF KESKİNEL kaleme aldığı #Ekruaşk isimli kitabı okudum. Yazarın; 2.kitabı ve kalemiyle yeni tanıştım.Bazı cümlelerde özne sonda olması ve devrik cümlelerin olması beni rahatsız etti...Fakat yaşanılan her duyguyu hissederek okudum.Bu benim için + puandır... Eserde yaşanmışlık hissettim...Zira en çok bu kısmı beni sardı... Kitabın içeriğinde en çok hoşuma giden bölümlerden hayvanlar hakları,kadın cinayetletine,kadının tek başına dışarı çıkmasından,özgürce dilediği zamanda,dilediği yerde olmasını öfkeyle o kadar güzel nokta atışları yapılan cümleler vardı...Onure oldum... Fonda Gökhan Türkmen şarkısıyla bende geçmişe gittim. İnişli çıkışlı okuduğum bu kitap,sonu tamamen ters köşe olmuştu.Aslında kitap içinde gizli cümleler vardı...Spoi vermemek adına hemen yorumuma geçiyorum... Uras sevdiği kızın (Suna) gidişini,neden bittiğini bilmediği aldığı acı ve darbeyle,iç dünyasını aslında Suna'ya olan duygularını kaleme alıp bir kenara özenle kaldırır... Uras, bir akşam sahilde yürüyüşe çıkar ve bankta bir kızın ağladığını farkeder.Burçeyle tanışması bu kasvetli gecede başlar... Burçe meraklı,araştırmayı seven,inatçı kişiliğiyle istediği verilerle zaferlere ulaşır... Uras ile Burçe zamanla ilişkileri nasıl ? bir hal alıcak. Uras, Suna'yla karşılaşmalarında toparlanması kolay olucak mı? Burçenin merakı başına dert açıcak mı? İşte bütün soruların cevabı ve daha fazlası kitapda bulunuyor... GÜLCAN MUTAF KESKİNEL Kaleminiz daim olsun.Okuyucusu bol olsun. Daha iyi geliştirici bir ruhunuz var...Size teşekkür ederim kadının sesi olmuşsunuz. Son olarak ben bu eseri canım ablam @kitapseveranne2020 İle okudum.Bana eşlik ettiği için ayrıca teşekkür ederim. #books#bookstagram #kitapsever#heryerdeoku #fundaileheryerdeoku
Ekru AşkGülcan Mutaf · Parga Yayıncılık · 202071 okunma