·128 syf.····Okunma: 02 Kasım 2020 23:30 Bu kitabı öncelikle her şeyine her anlatılanıla inanmayaraktan okursanız çok daha fazla verim alacağınızı düşünüyorum.Ayrıca inancınız ve adımınız sağlam ise bu kitabı okuyun derim.Çünkü bu ve buna benzer kitaplar sizin inancınıza zarar veriyorsa orada biraz durun bekleyin ve ona göre hareket edin.İçinde doğruyu barındıran ve şu an ki sistemi en yalın haliyle anlatan bir çok görüş var.Yani kitabın bir çok güzel yönü de var.Aslında Yazar bir çoğumuzun düşündüğü şeyleri yazarda düşündüğünü fakirin neden fakir zenginin neden zengin olduğunu güzel bir yorumla katarak bizlere okuyuculara anlatmış.Benim en son ki yorumum şudur,Aslında madem onlar Tanrı diyor ben Allah diyorum;Allah'ın emir ve yasaklarını tam manasıyla hile ve hurda karıştırmaksızın işine gelen tarafını alıp gelmeyen tarafını yozlaştırmadan alırsak bana göre o da şudur ki Ehli Sünnetin doğrultusunda tam hakkıyla gidersen kitaptaki anlatılan huzuru hayattaki anlamı yaşamdaki manayı yani her yerde huzuru bulursun der kendi düşüncelerimi nihayete erdirmek isterim.