···Okunma: 13 Kasım 2020 20:42 Dırırım dayanamadım D&r indiriminden kitabı aldım ve kanlı canlı okuyorum. 500.sayfasındayım son 200 sayfa kaldı okurken bileklerim koptu. ;) Tatlı kitabımın bitmesini sanırım istemiyorum, olay kurgusunu daha önce okuduğum Alacakaranlıktan biliyorum ama çok tatlı ya Edwardın anlatımı ahh eridim bol bol espri ve kahkaha atıyor. Hem kızdan kaçıyor hem kaçamıyor git gel leylek akıllı aşk işte. Birde esas oğlanımız İspanyol gribi zamanında 17 yaşında ölmek üzereyken iyi yürekli Carlisle tarafından ölmesin diye wampir yapılıyor şimdi millet coranadan kırılıyor 8 Ağustosta bende coranaya yakalandım ve atlattım bu arada biraz ağır geçti lanet çin virüsü acaba bu coranada ilerde yazarlara ilham verir mi çok merak ediyorum :) şöyle bir diyalog okur muyuz: Mahalledeki düğünden corana kapıp sevmediği akrabalarına çaya giden covidli dehşet saçtı covidi 37 kişiye bulaştırdığı düşünülüyor yetkililer sıkı tedbirleri sürdürmekte ;) gayet canlı olan haberlerden aklıma geldi neyse canım kitabın dil, anlatım, kurgusu harika resmen ergenliğime ışınlandım son 200 sayfayı da çayla okuyup finali yapayım okuyun gençler çok keyifli.