2020 45. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2020 04:27
An itibariylee kapak kızını bitirdim ve taze taze yorum giriyorum. Ayfer Tunç ile tanışma kitabım Suzan Defter'di, okuduktan sonra bir daha Ayfer Tunç okumayacağimi dusunmustum ama kitaplari o kadar çok karşıma çıktı ki bir sans daha vermek istedim iyi ki de vermisim. Kapak kızı, Ayın Kızı Şebnem'in 3 farklı hayatı nasıl etkilediğini anlatıyor. Bir dergide müstehcen fotoğrafları yayınlanan Şebnem; evli bir garsonu, hayatından memnun olmayan bir bankacıyı ve normal'i hicbir zaman aşamayan bir radyocunun hayatına nasıl dokunduğunu okuyoruz. Kitap, bir trende geçiyor fakat insanların geçmişe yönelil düşünceleri ile kendinizi başka yerlerde buluyorsunuz devamlı. Bu kitap, yeşil peri gecesindeki şebnemi ve oradaki karakterlerin ruh tahlillerini anlamak için yazilmis. Yani yeşil peri gecesi okunmazsa eksik kalacak bir kitap.Kitaptaki karakterik ve psikolojik analizler çok başarılı esas amaç da bu zaten. Şimdiden Yeşil Peri Gecesini ve diğer Ayfer Tunç kitaplarını hemen okumak istiyorum. Iyi ki Ayfer Tunç ile tekrar kesişti yolum
Kapak KızıAyfer Tunç · Can Yayınları · 202013,7bin okunma