Kitap Yorumu//Aşk-ı Kıyamet Kurşuni Renkler-Selin Fesci Bozkurt
Tecavüz sadece fiziksel midir? Aldatılmak, kandırılmak, bir yalanı yaşamaya zorlanmak ve şiddet görmek de aslında birer tecavüz değil midir insanların ruhuna edilen? Bu kitapta hayatına, bedenine, ruhuna tecavüzü kabul etmeyen, mücadeleci kadınları ve sevmeyi, kendinden önce karşısındakini düşünmeyi ve yaraları sarmayı bilen adamları okuyacaksınız. Aynı zamanda saplantılı aşıkları ve saplantılarının sınırlarının olmayışını, kimsen olmasa da bazen gitmek gerektiğini, çocuğunu kaybetmenin ve çocuğunu öldürmenin acısını da bulacaksınız sayfalarda. Kötülüklerin nedenlerini dinleyecek, bazılarını kitabın sonunda affetmiş olacaksınız belki de.
Bir dizi izliyor gibi okuyacaksınız kitabı. Gerçek hayattan bu tarz içiçe girmiş hayatları anlatan kitapları sevenler için biçilmiş kaftan. Kitap bana çok uzun ve fazla detaylı geldi. İnsan ilişkilerinde çok detay beni boğan bir etken fakat dediğim gibi Türk dizi kültüründen hoşlanıyorsanız ve kaotik ilişkileri okumayı seviyorsanız bu kitabı da seversiniz.