Burda okuduğum yorumlardan sonra son 200 sayfada beklentimi düşürmem gerektiğini hissetmiştim ve öyle de yaptım. Ama hiçbir şey olmadı. Sıkılmadım, heyecanım ve merakım bir an olsun azalmadı. Aslında kitaba başladığımda ne beklemem gerektiğini bile tam olarak bilmiyordum. Daha önce Stephen King romanları okumuş olsam da Joe Hill'in kitaplığıma nasıl bir giriş yapacağından emin değildim. Kitaba yüklü bir miktar para vermiş olmam da beğenmeme ihtimalimden korkmama sebep oldu ama şunu diyebilirim ki her kuruşuna değdi. Zekice ve kusursuz tasarlanmış bir dünya, muhteşem karakterler, muhteşem bir yazım. Sizi daha ilk sayfasından içine çekecek bir kitap. Fakat söylemem gereken tek şey hiç korkmadığım ya da gerilmediğim ayrıntısı olacak. Bu tarz kitapları okumayı çok sevdiğim ve alıştığım için olabilir. Bütün kitap boyunca korkunç şeyler yaşayan karakterlerin peşinden onlarla birlikte her yere koşuyor gibi hissettim ama bu sadece büyük bir zevk ve heyecan verdi. Mutlaka okumanız gereken bir roman. Kitaplığınızın en karanlık üyesi olmaya da aday.