Ah bat

@Ahbat
13 VAKTİ SERİSİ
2020 1. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2020 16:50
UYANMAK Cenneti yakaladığınızda, cehennemde peşinizi bırakmayan bela ile nasıl savaşacağınızı bilemezsiniz. İmkânsızlıklar sizi “iblisin ateşle dansı” oyununun içine alır. Meleğin aydınlığa giden yol diye, zifiri bir çıkış sunacağını kimse tahmin dahi edemez. SÜRPRİZ Acının minnettar ölümü arasında, bir rüzgâr fırtınası suları balçık gibi yüzüme vurduğunda her şeyi hatırlıyordum. Güvenin birbirini tutması gerektiği yerde olmam gerekiyorken tuz ile buzun ayrıldığı yerdeydim. Yapmam gerekeni sonuçları ne olursa olsun yapacaktım, güvenin sonucunda güvensizlik yaşanmayacaktı BİLİNMEYEN YOLCULUK Sırlar her zaman bir sır olarak kalmalı. Verilen sır dolu sözleri tutmak isteyip de hissizleştiğinde olan olmuştur, bilinen sırların kendisinden asla kaçamazsın. Güç ve Hız bilinmeyenleri ile tutsak etmeye devam ediyordu. SIRRIN GÜVENİ Seni seven sana değer verdiğini bildiğin insanlara öyle bir değer ver ki ebediyen doğan güneşin okyanusta bıraktığı yansıma kadar ışıldasın. Ruhunun kalbindeki atışı çöldeki kaktüse yaşam suyunu veren çiy tanesi kadar kıymetli olsun. Hiçbir yerde eşi bulunmayan parmak izim kadar kanımdan vazgeçemediğimin kanıtıdır ikizlerim. CENNETİN YANSIMASI Onsuz geçen yılları sindirdiğinde ay, güneş, yıldız kadar her hücresinde dolaşan, kanın gerçeğidir. Sırların keşfi... Hesabını veremeyeceğin bir ölümü göze aldığında sonuç her zaman kendini belli eder. Saflığın korktuğu cesaret acı çeker BÜYÜK ŞÜPHELER İstenmeden yapılan bir plan, kâbusun rüya ile savaşarak ayılması kadar zordur. Kötülük kendi zifiri karanlığında boğulmadan, her çıkışı, ölüm bulutlarının getirdiği fırtınalı yağmurun oluşturduğu verimli tropiğe bağlı kalmak zorundadır. Karanlığın önünü kesen, metabolizma ile gelen filizlenmeyi kimse engelleyemez. BEKLENMEYEN Uçurumdan kurtulurken, girdiğin esaretin bedelinin farkında olamıyorsun. Kötülükleri terk edemiyorsun. Doğru yolda kaybolmanın acısı içerisinde olmak kaygılarını yok ediyor. Yansımanın hainliğinde ise sınır olmuyor BÜYÜK UĞRAŞ Güneşin doğuşu ve batışının olmadığı, karanlığı aydınlatan bir sisin içinde kaybolmak… Uyku düzeninin içinde görülen kâbusun yaşattığı çaresizliği kimse bilemez. Mutluyken, mutsuzluğun arkandan yakalayan kötü zaman kadar acımasızdı. Çok sevdiğin, yaşadığın, doğduğun yerler asla bir zulüm, endişe ve ölüm kokmamalı... Bildiğin tehlikenin beyninle yaptığı mücadele, beyaz gül kadar masum, dikenleri ise kan akıtacak kadar korumacı olmalıydı. İMKÂNSIZLIĞIN SESSİZLİĞİ Buraya kanların hesabını sormak için değil, dostluğun çaresi ile çaresizliğini mahvetmek için değil, sırların, ölümcül paylaşılanların hesabını vermek için değil, kalplerin ölümünü yaşatmak için gelmedim. Burada ölümün bulunduğu, vücudun başını terk edecek hesabın önemsizliğin çaresizliğini bildiğim yerdeydim. başlıkları adı altında okudum Yazarımızın üçüncü okuduğum kitabı gerçekten güzeldi tüm duyguları yaşattı..... nası basIayıp nasıI bittiğini anIayamadım FARKI çok akıcı bir kurgu direk içine alıyor. konusu karakterLeri benimsiyorsunuz. kimi zaman maori kahkahası atarak kimi zaman heyecana okuduğum böIümer hiç bitmesin istiyorsunuz. akıcı bir kurgu olayIArın macerası bitmiyor diğer kitaparınına aIıp okuyacağım
13 Vakti: Son BaşlangıçTülin Baturu Ocak · Cinius Yayınları · 201811 okunma