2020 13. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2020 19:08
Cuthbert kardeşler işlere yardımcı olması için Bayan Spencer aracılığıyla bir erkek evlat edinmek isterler ama bir yanlışlık sonucu Bayan Spencer, Cuthbert kardeşlerine Anne Shirley adında küçük bir kız gönderir. Anne hayal gücü bol olan ve çok konuşkan bir kızdır. Bir çok hata yapar ve bazı şeyleri unutur ama aynı zamanda çok ilginç bir kızdır. KİTAP ÇOK ÇOK GÜZEL ya böyle güzel bir kitap olabilir mi canım Anne Shirley'im sen ne kadar güzel bir kızsın kitabı çok beğendim ben ilk başta dizisini izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 bölüm izlemiştim sonrada sıkılıp yarım bırakmıştım ama bu kitaptan sonra mutlaka İzleyeceğim. Diana ve Anne'nin dostluğu çok güzel, kitapta ki her şey çok güzel kötü bir şey asla yok. Ben ilk sayfalarda sıkılmıştım ama ilerleyince Anne'nin iç dünyasını görünce sevmemek elde değil. Sona çok üzüldüm, umarım bir an önce renkitap serinin 2. Kitabını çıkarırsınız. Yeşilin kızı Anne her yaştaki çocukların okuyabileceği bir kitap. Benim için yeri çok ayrı mutlaka okuyun. Çoğu kişi Gilbert'ı çok sevmiş kitapta pek gözükmüyordu ama dizisini izleyince seveceğime eminim.
Yeşilin Kızı Anne 1L. M. Montgomery · Ren Kitap · 017,9bin okunma