Sitede çekilmeyen kullanıcı tipleri;
-Kendini ahlak bekçisi addedenler -Türkçeyi katledenler -Sürekli saçma sapan anket yapanlar -Kamyon arkası sözler paylaşanlar -Siteyi izdivaç amacıyla kullananlar
··1 alıntı·
+Liseli ergenler +Aşk acısı çekip burada saçma sapan iletiler paylaşanlar +Kitap okuma taklidi yapanlar +Kitap harici her şekilde uygulamayı kullananlar +Like uğruna her şeyi yapanlar +Alıntı paylaşmak için paylaşım yapıp kalitesiz alıntı sayısını arttıranlar +Kitap adı üzerinden içinde olmayan saçma sapan bir İnternet sözünü alıntı paylaşanlar +Yalan yanlış kitap ekleyip fake hesap açanlar
Kitaba ait olmayan sözleri alıntı olarak paylaşmak kusura bakmayın ama ahlaksızlıktır
3 yanıtı göster
Ana dilinizi anlıyor ama konuşamıyor musunuz? Ne yapsanız yazım hatası olmadan cümle kuramıyor musunuz? İşte bu ileti tam size göre! Yardım isteyen herkese 1.sınıf derslerini ücretsiz veriyorum!!! Evet yanlış duymadınız. Üstelik ders vereceğim kişileri köylü-şehirli diye de ayırt etmiyorum. Şimdi kendinize bir iyilik yapın ve bir kitap uygulamasında güzel bir türkçe kullanmanın yollarını keşfedin. İletişim: 05553...
İsteyen istediği şekilde kullanmakta özgür diye düşünüyorum. İnsanları bu şekilde uyarman veya dünyanın en kötü olayını yapıyorlarmış gibi lanse etmen oldukça gereksiz. Yazım olayını duygu sömürüsüne bağlamanız zaten apayrı saçma. Siz kendi belirlediğiniz amaç doğrultusunda kullanın ki gereksiz kargaşaya neden olmasın.
Önceki 4 yanıtı göster
Atamam çünkü beni engelledikleri için yorum görünmüyor bende. Ama siz iletiye giderseniz özellikle Çelik denen kadının hakaret ve aşağılamalarını görebilirsiniz. Hatta ss alsanız daha da güzel olur çünkü silmelerinden endişe ediyorum...
#99907652 bu anketi saçma bulduğum için linç yedim az önce
Önceki 2 yanıtı göster
Yavrum ben de gördüm aynı anketi görmemezlikten geldim. Haklılar isteyen istediğini paylaşır. Ama saygı istiyolarsa saygı gösterecekler. Bi daha linç yersen beni çağır. Dağıtırım orayı sjsjjs
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor