Puan vermedi·520 syf.····Okunma: 09 Aralık 2020 19:49 Sınava yetişmeye çalışan Derya’ya bir araba çarpıyor içinden çıkan adam yani prensimiz Emir, kızımızı sınavına yetiştiriyor ve Derya ile beraber biz de düşüyoruz tatlı hallerine. Sonra yolları yeniden kesişiyor. Yakın arkadaşı Beste’nin abisi olarak karşısına çıkıyor. Derya ve Beste ailelerinin hakimiyetinden kurtulmak için küçük bir oyunla kendilerini İstanbul’a atıyorlar. Sonrası mı? Emir ve Derya’nın hatta Emir’in Sevda’sı diyelim biz ona çünkü ikinci adını bir tek Emir kullanıyor Sonrası onların olaylı hayatları. Şimdiye kadar okuduğum kitaplarında olaylar ve entrikalar daha azdı genelde karakterler eğlenceli çatlak insanlardı ama bu kitap daha romantik daha olaylıydı. Entrika sever biri olarak tabii ki bu beni memnun etti. Başları bana hızlı geldi ama kitabımız bir aşkın başlangıcı değil de sınavlarına odaklandığı için bu ilerleyen sayfalarda daha çok oturdu kafamda. Emir karakterini çok sevdim. Derya’ya bolca kızdığımı söylemeliydim. Belki şimdiye kadar ailesiyle yaşadıklarından, hata yapma lüksünün olmadığını düşünmesinden belki de güvensizliğinden hem sevip hem güvensiz olması üzdü beni. Emir’in daha kendinden emin oluşu hoşuma gitti. “Güzel kirpikli” adamımız unutulmazlar arasına girdi. Tüm ailenin sorumluluğunu üstlenip güçlü kalmaya çalışan bir adamın kapısını Sevda’sı çalınca onların aşkı ve sınavları arasında gidip geliyoruz Selim ve Sinan’ın biricik kardeşleri Derya’nın hikayesini merak ediyorduk ve okumak çok hoşuma gitti. Tabiii ki tavsiye ediyorum çünküüüü canım Damla ne yazsa okunur Onun karakterlerinin samimiyeti, sıcaklığı ve kaleminin akıcılığına bayılıyorum. Okumalısınıııız