Hava uyanıyor serisinin sonuna geldim. Seride kapağını en çok sevdiğim kitap olmasına rağmen en sevdiğim kitap olamadı. İkinci ve üçüncü kitap gibi pek heyecan alamadım. Asıl merak ettiğiniz olaylar hep bi araya sıkıştırılmış gibi hissettim. Ama yinede sevmedim değil tabiki. Hatta hava uyanıyor serisi favorim diyebilirim. Kurgusu o kadar muhteşem ki tekrar okuyacağıma eminim. Seride en favorim diyebileceğim ikinci ve üçüncü kitaptı. Diğer üç kitapta çok güzel ama diğerlerine göre sanki daha durağan yerleri vardı. Bazen güldürdü heyecanlandırdı , bazende sıktı ama yine çok sevdirdi kendini bu seri. Aldrik ve Vhalla hala aklıma geldikçe heyecanlanırım. Seri de çok sevdiğim karakterler vardı Baldair ve Larel gibi. Ölümleri beni çok üzmüştü ama kitabın sonunun bu ikilinin ölümüne değeceğini düşünmüştüm yanılmadım da. Savaş sahneleri Aldrik ve Vhalla nın yaşadığı çaresizlikler oldukça iyi yansıtıldığını düşünüyorum. Yani kısacası seride kızdığım sevmediğim kısımlar olsada genel anlamda çok çokk sevdim. Herkesin de okumasını isterinm.