2020 24. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2020 16:43
Merhaba Kitapseverler, 10 üzerinden 1000 puan verdiğim bir kitapla geldim! Mutlu bir evlilik sürdüren Karen ve Tom için, benim için de öyle, etkisini uzun süre üzerinden atamayacakları bir gece meydana geliyor olay. Tom işten geliyor, bütün lambalar açık, yemek hazırlanmış fakat Karen evde yok. Ve evet, telefonu da evde! Beklenen haber geliyor. Karen, şehrin diğer ucundaki kirli bir mahallede trafik kazası geçirmiş. Kazanın etkisi ile hafıza kaybı yaşayan Karen, olanları açıklayacak en ufak bir şey hatırlamıyor. Kaza mahallinde yaşanan bir de cinayet var. Karen'dan şüpheleniliyor. Duydukları karşısında şok olan çift hiç de kolayca atlatılacak şeyler yaşanmayacak. Bu hikayede herkes yalancı! Yazarın yazmış olduğu ikinci romanı bilgisine de ayrıca şaşırdım. Zira, çoğu gerilim-polisiye ustası yazarlarla yarışacak kadar başarılı bir kurgu yeteneğine sahip olduğunu düşünüyorum. Yıllardır aradığım, evet, benim tarzım bu dediğim bir kitapla karşılaştığım için de çok keyifliyim! Aynı keyfi paylaşmak dileğiyle,
Evdeki YabancıShari Lapena · Doğan Yayinevi · 2019227 okunma
Okuma listeme ekledim, teşekkürler 🌺❤️