Puan vermedi·80 syf.····Okunma: 04 Aralık 2020 22:20 Her Şey Mümkün "Kaçış" - Angelina Masal Nur Ayı Kitap Yorumu
Merhaba
Bugün Her Şey Mümkün serisinin ilk kitabı olan "Kaçış" yorumuyla geldim.
Kitap, yazarı olan Nur tarafından yazılmış. Nur, eşinden gördüğü şiddete dayanamayarak tüm hayatını geride bırakır ve yurtdışına gitmeye karar verir. Böylece eşi Onur'dan tamamen kurtulacağını düşünmektedir. Peki her şey onun düşündüğü kadar kolay mı olacak? Bunun cevabını merak ederek okumaya başladım. Bir oturuşta da bitirdim. Şiddete maruz kalıp anne, baba ve kardeşlerinden destek göremeyen Nur'un yapacak başka bir seçeneği kalmamış.
Yaşadığı şeyler ile ilgisi olmayan ama söz hakkı sahibi olduğunu düşünen kişiler Nur'un planını bozmaya da çalışmış tabii. "Evladım her evlilikte olur böyle şeyler, deli gibi seviyor seni." Sevgi bütün bunlara bir çözüm değil. Sevgi bir kenara saygı ve güven kaybolmuşsa geri dönüşü çok zordur. Nur da çeşitli düşünceler ve stresi ile birlikte sadece kırmızı sırt çantasını yanına alarak yola çıkar. Saatlerce uçtuktan sonra vize kontrolünden geçebilecek midir sizce?