2020 9. kitabı
Okunma: 24 Aralık 2020 01:32
Platon'un Devlet kitabından sonra kesinlikle okunması gereken bir eserdir Ütopya... Zaten Thomas More da bu kitabı yazarken Platon'un öğretilerinden ve ideal devlet anlayışından yola çıkmıştır. Kitabı okurken Ütopya ülkesinde bulunmak istedim. Beynim böyle bir ülkenin var olmasının imkansız olduğunu savunurken, içimde bir yerlerde Ütopya'nın gizemli ışığını gördüm. Neden olmasın ki? Neden böyle bir devlet yapımız olmasın? Dedim kendi kendime... Ütopya ile tanıştığım için çok memnunum. Teşekkürler Sir Thomas More.
ÜtopyaThomas More · Panama Yayıncılık · 202124,6bin okunma
İş bankası önerince ben de ikisini de ordan sipariş ettim. Teşekkürler :))
Fatıma
Rica ederim iyi okumalar şimdiden 🌷
Platonun devlet kitabını ve bu kitabı da alacağım ama hasan ali yücel klasiklerine baktığımda aynı kıtapla aralarında 140 sayfa filan var :( kafam karıştı biraz
Fatıma
Bu arada İş Bankası kültür yayınlarının ütopyası 217 sayfa imiş. Kitapyurdunda şuan 8 tl, Panamanın ütopyası kitap yurdunda 6 tl. En iyisi İş Bankasınınkini almak, hem tam metin hem de fiyatı da uygun 😊
Merhaba, ben de incelemeniz ışığında bu kitabı almaya karar verdim. Resimdeki kitabın aynısını mı okudunuz, yayınevi aynı mı ? Hiç almadım o yayınevinden.
Fatıma
Merhaba, çok memnun oldum umarım siz de beğenirsiniz 😊 Evet yayınevi aynı hatta kitap yurdunda diğer yayınevlerine göre fiyatı da baya uygun.