Merhaba arkadaslar zahmetli ve yorucu bir yolculuk sonunda Afyon'a gelebildik. Uyuduk, dinlendik, kahvaltimizi da yaptik ve gunkuk programimizi dusunuyoruz. Bu gun dogum gunum oldugunu oglum hatirlatti. lstanbul'un trafigi insana kendini bile unutturuyor. Hepinize selam ve dualarimla.
Doğum gününüz kutlu olsun Uğur bey, ailenizle birlikte mutlu ve huzurlu nice yaşlarınız olur inşallah :)
Çok teşekkür ederim Şeyda hanım. Buradaki herkesi ailem sayıyorum. Nice yıllara hep birlikte inşallah.
Bu sitede tanıdığım bir çok insanın tek bir doğum günü olduğuna her ne kadar inanmasam da adettendir diyerek doğum gününüzü kutlarım :)
Önceki 6 yanıtı göster
Aynı fikirdeyim. Farklı bakışlar her zaman önemli ve gerçeğe giden en büyük adımlardır. İyi geceler.
1 Eylül Barış gününde doğmuşsunuz ki şaşmıyorum, iyiki doğdunuz, iyiki sizi tanıdım, ilk mesajı yazmadıgım için üzgünüm ama olsun saat 24 ü geçmedi:) umarım hayatınız boyunca güzelliklerle karşılaşırsınız, sağlıklı, huzurlu , mutlu ,sevdiklerinizle beraber olun hep mutluluk , sağlık, huzur bir ömür boyu yakanızı bırakmasın, bol kitaplı bir ömür geçirin. İyiki doğmuşsunuzz sizi tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum:)))
Çok teşekkür ederim Leyla hanım. Yorum yazma zahmetine girmeniz bile yeter. Nice yıllara hep birlikte huzur, sağlık ve umut dolu beraberlikler olsun. Saygılar bizden.
Bu yorum görüntülenemiyor
Sağlıkla, hayırla nice yıllara:)
Çok teşekkür ederim Hocam. Nice yıllara sağlık ve beraberlikle inşallah. Saygılar Efendim
Hayırlı huzurlu nice yaşlarınız olsun.Birlikteliğiniz bozulmasın inşallah Uğur Bey:)
Sağ olun var olun efendim. Saygılar bizden