2020 44. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2020 22:56
Serinin ilk kitabı için birkaç eleştirim ve aklıma takılan yer vardı yorumumda da paylaşmıştım zaten. Ama Safir ilk kitaptan çok daha güzeldi bence. Aklıma takılan pekçok soru işaretine yanıt aldığım ve sonuyla da beni şok eden bir kitaptı. Kitabı bitirir bitirmez koşarak üçüncü kitaba başladım zaten. . Beren'in artık bir Isolater gibi davrandığını ve ekibi de buna ikna etmeye çalıştığını anlatıyordu kitap aslında genel olarak. Bir yandan sürekli üst üste gelen olayları, görevleri okurken bir yandan da Lacivert ve Beren arasındaki ilişkiyi okuyorduk. Kitapta o kadar fazla olay vardı ki okurken sıkılmak mümkün bile değildi. Bu yazarın akıcı kalemiyle de birleşince harika bir kitap çıkmıştı ortaya. Ancak tabii ki birkaç eleştirim de olacak. Öncelikle duygu geçişlerini tam olarka hissedebildiğimi düşünmüyorum. Yani bazı olaylar oluyordu kitapta ve ben eyvah şimdi ortalık iyice karışacak diye düşünüyordum ama o konular çok hızlı geçiliyordu. Bir de tabii Beren var... Gerçekten bu kadar zayıf bir karakter olmasaydı keşke. Neyse ki Mike vardı da onun sahnelerinde aklıma Beren falan gelmiyordu. . Yazarın kalemi öyle akıcı ki daha sonra yazdığı kitaplarda biraz da kendisini geliştirmesiyle mükemmel işler ortaya çıkartacak bence. Eğer okurken asla sıkılmayacağınız bir macera kitabı arıyorsanız bu seri tam sizlik, kesinlikle öneririm.
SafirT. Y. Mazer · Artemis Yayınları · 20201,898 okunma