2020 8. kitabı
Kitabın başlığı aslında içeriği net bir şekilde açıklıyor. Ancak insanlar okumaya başladıklarında beklentilerinden çok daha farklı olduğunu fark ediyorlar. Karakterlerin, yerlerin ve olayların hayal ürünü olduğu kitabın başında geçmektedir fakat yapılan betimlemeler ve gerçekleşmesi muhtemel teknoloji ürünleri yüzünden gerçekleşmiş bir olayın romanını okuyor hissine kapıldım. Kitap her karakterin kendi bölümünü içeriyor. Bu sayede karakterleri daha iyi benimseyebiliyorsunuz. Özellikle Danny’nin bölümlerindeki argo, aldatma, cinsellik vb olaylar ve Annie’nin eş cinsel bir kadın olması çoğu okuru rahatsız eden bir faktör. Ben karakterlerin klişeden uzak ve özgün oluşlarını, mekanlara yapılan betimlemeleri ve zaman gibi birçok olayı anlamak için tekrar okumanızı gerektiren bölümlerin net olmayışını beğendim. Bu kitabı okuması için bir yetişkine tavsiye eder miyim? Kesinlikle, ancak internette bulunan kitap yorumlarının kitap okunmadan önce okunmasında fayda var çünkü kitap, çoğu kişide olduğu gibi bazı beklentileri karşılamayabilir.
Tanrı'nın Çılgın PlanıIsagani R. Cruz · Martı Yayınları · 2016269 okunma