2021 1. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2021 00:39
"Birlik çekişmeden doğar çocuğum" Rahip Omin'den Sarene'ye. Tercümesi güzel fakat anlaşılması zor bir kitaptı. Ana fikri inanç ve umudun her zaman doğruların tarafında olduğunu ve asla yok olmadıklarıydı. Yazar Sissoylu serisinde olduğu gibi burada da mistik güç olaylarını ve imparatorluk üzerine kurulmuş bir senaryoyu hikayeleştirmşti. Her bölümde şaşırmak mümkün ve her bölüm heyecan vericiydi. Okuduğum her sayfada Brandon Sanderson'ın zeka ve hayal dünyasına hayranlıkla baktım ve saygı duydum. Rüyalarıma girecek kadar iyi kitaplar yazan mükemmel bir yazar. Kitaptaki kurguyu çok beğendim fakat başta da belirttiğim gibi biraz karmaşık geldi. Fakat okumaya devam ettikçe sular duruldu. Kitabın en önemli yeri diye bir ayrım yapamam çünkü her bölümünde beklenmedik olaylar ve şaşkınlıklar yaşadım. Kitaptaki hikaye beni sürekli heyecanlandırdı ve meraklandırdı. O kadar merak ettim ki bazı yerlerini bir günde 2 saat boyunca okudum. Kitabı arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye ederim. Eğer mistik güçlerin kurgulanmış hikayelerini seviyorsanız, eğer umudun her halükarda bir kere yerleştikten sonra kendine her zaman yer bulabileceğine inanıyorsanız ve içinizde dinmek bilmeyen bir heyecan ateşi beslemek isterseniz kesinlikle okumalısınız.
İnsan ve Duygular
ElantrisBrandon Sanderson · Tor Books · 2006789 okunma