2016 44. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2016 00:00
Işıl Parlakyıldız’ın okuduğum ilk kitabı ve son kitabı olacağını düşünüyorum. Aslında kitap akıcı ve eğlenceli fakat bir şey katmıyor gibi. Çerez kitaplardan diyebilirim. Okurken keyif aldım lakin okunması gereken onca kitabı hatırlayınca biraz vakit kaybı yaşadığımı düşünmeye başladım. ‘’Bundan sonra senin adın benim adımın yanında yer alacak. Senin nefesin benim nefesimle duyulacak. Bundan sonra her şeyim sen olmakla, her şeyin ben olacağım. Anlaşıldı mı?’’ Kimsesizliklerini birbiriyle unutan dört arkadaş; Sedat, Bekir, Ali ve Duygu. Biraz onları tanıdıktan sonra Ali’nin aşk hikayesine geçiyor kitap. Ali’nin ağzından anlatması kitaba ayrı bir hava katmış. Zaman kaybı desem de bazı yerlerinde güldüğümü de itiraf ediyorum.^^ ‘’Gülüşüm yavaşça onun güzelliğinde yitip gitti. “Allahım onu benim yarim eyle!” diye sessiz bir dua gönderdim.’’ Bu tarz kitapları seviyorsanız eğer sizin için harika bir öneri olabilir ama ben daha derin kitaplara yönelmeyi tercih ediyorum. Okunacak listenize ekleyip eklememeyi sizin zevkinize bırakıyorum.
Ali'mIşıl Parlakyıldız (Işılca) · Müptela Yayınları · 20141,057 okunma